hu logo chevron_right
hu logo close
Erdészet logo

Erdészet

chevron_right

Gyümölcs és zöldségtermesztés logo

Gyümölcs és zöldségtermesztés

chevron_right

Mihez kezdünk az Öntől kapott adatokkal?

Amennyiben az általuk értékesített terméket vásárolja honlapunkon keresztül, a vásárlási folyamat részeként információkat kérünk Öntől: nevét, címét, telefonszámát, e-mail címét, illetve Áfa visszaigénylésre jogosult cég vagy egyéni vállalkozó esetén az adószámát. Amikor az oldalunkon böngészik, a weboldalunk automatikusan megkapja a számítógépe IP-címét (internet protocol), abból a célból, hogy a rendszerünk visszajelzést kaphasson a böngészője, illetve az operációs rendszere működéséről.

Beleegyezés/Jóváhagyás

Amennyiben személyes információkat küld számunkra a tranzakció végrehajtása céljából, azaz megrendeli valamelyik termékünket, jóváhagyja a bankkártyája adatait, kézbesítést kér, vagy terméket küld nekünk vissza, egyúttal hozzájárul ahhoz is, hogy az adatait e célból – kizárólag ezen adott célból – felhasználhassuk.

Adatok közzététele

Olyan esetekben, amennyiben megsérti az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat, az adatait a törvényben foglaltak szerint közzétehetjük.

Fizetés

Minden honlapunkon elérhető közvetlen fizetési mód megfelel a PCI-DSS által támasztott sztenderdeknek, amint azt a PCI Security Standards Council, azaz Visa, a Mastercard, az American Express közös együttműködési szervezete jóváhagyta.

A PCI-DSS követelményrendszere segít minket abban, hogy szolgáltatónk a bankkártya információkat biztonságosan kezelhesse.

Harmadik személyen keresztül bonyolított szolgáltatások

Általánosságban, a harmadik személyű szolgáltatók kizárólag a nekünk nyújtott szolgáltatás céljából gyűjtik, használják és teszik elérhetővé az adatait. Emellett bizonyos harmadik személyű szolgáltatók, úgy, mint fizetőkapuk, illetve más fizetésmódok üzemeltetői saját adatkezelési politikát alkalmaznak, melyek a tőlünk származó és a tranzakcióhoz kapcsolódó adatokra vonatkoznak.

Ha szeretné alaposabban érteni ezeknek a szolgáltatóknak az adatkezelési eljárásait, a szolgáltatók erre lehetőséget biztosítanak. Amennyiben ez fontos az Ön számára, erről is tájékozódhat.

Ennek olyan esetekben lehet külön jelentősége, amikor az adott szolgáltató központja az Önétől, vagy a miénktől eltérő jogállam területén található, így az Ön által megadott információkra az adott szolgálgatót is érintő jogi feltételek vonatkoznak.

Példaként említve, amennyiben az Egyesült Királyság területéről vásárol tőlünk, de a tranzakció feldolgozása egy magyarországi banki fizetőkapun keresztül történik, a tranzakcióhoz felhasznált személyes adatait kezelésére a magyarországi jogalkotás kötöttségei érvényesek.

Így amennyiben elhagyja a honlapunkat, vagy az oldunk irányítja át Önt egy harmadik fél által üzemeltetett oldalra, már nem a honlapunk Adatkezelési Nyilatkozata, vagy Általános Szerződési Feltételei lesznek érvényben.

Linkek

Amennyiben valamelyik, a honlapunkon található linkre kattint, előfordulhat, hogy az egy másik honlapra irányít át Önt. Ilyen esetekben nem vállalunk felelősséget az adott weboldalak adatkezelési gyakorlatát illetően, így arra kérjük, ilyen esetekben mindig járjon ezeknek utána.

Biztonság

A személyes adatainak védelmének érdekében, igyekeztünk józan intézkedéseket tenni, hogy biztosak lehessünk abban, senki ne élhessen vissza vele, tegye közzé, vagy tegyen bennük kárt. Amennyiben megosztja velünk a bankkártyájának adatait, azt az úgynevezett SSL (secure socket layer) technológia segítségével titkosítjuk, és AES-256 titkosítás mellett tároljuk. És habár egyetlen internetes vagy egyéb elektronikus tranzkció biztonsága nem garantálható 100%-os mértékben, minden esetben követjük a PCI-DSS követelményeit és minden egyéb vonatkozó, általánosan elfogadott sztenderdnek megfelelően járunk el.

Sütik

Az weboldalunk sütiket használ a böngészési élmény fokozásának érdekében.

Nyilatkozat a nagykorúságról

Az oldalunk használatával minden vásárlónk nyilatkozik arról, hogy az adott ország jogalkotásának megfelelően nagykorúnak számít, vagy arról, hogy kiskorú hozzátartozója kizárólag az ő engedélyével használja a felületünket.

A változtatás jogát fenntartjuk

Az alábbi adatkezelési gyakorlat megváltoztatásának jogát fenntartjuk, így arra kérjük, hogy alkalmanként olvassa el azt. A változtatások, illetve pontosítások azonnal érvénybe lépnek, mint annak szövege felkerül a honlapunka. Amennyiben megváltoztatjuk az adatkezelési gyakorlatunkat, ezen a felületen értesítjük róla, hogy tisztában lehessen azzal, milyen adatokat gyűjtünk Öntől, hogyan használjuk őket, és milyen feltételek mellett tesszük őket nyilvánossá, amennyiben ezek fennállnak. Amennyiben a webshopunk egy másik cég fennhatósága alá kerül, vagy azzal egyesül, az itt közölt információkat közvetítjük az új tulajdonosoknak.

Írjon nekünk

Amennyiben észrevételeit szeretné megosztani velünk, Ön szerint mit kellene megváltoztatnunk, helyesbítenünk, vagy szeretné, hogy a személyes adatait teljes mértékben töröljük a weboldalunkról, esetleg panaszt szeretne benyújtani, vagy pusztán több információhoz szeretne jutni, írjon az ügyfélszolgálatunkra: info@agrohof.com.

phone