hu logo chevron_right
hu logo close
Erdészet logo

Erdészet

chevron_right

Gyümölcs és zöldségtermesztés logo

Gyümölcs és zöldségtermesztés

chevron_right

Agrohof

Minden a mezőgazdasághoz ...

Bozótirtás mesterfokon!

#Cikkek

Bozótirtás mesterfokon!

2023-02-10

Zúzás a hegyekben. Irány Szarvaskő!

 

Múlt héten Szarvaskőn járt média csapatunk, ahol egy Aardenburg Alpha XL 1800 Hydro szárzúzót videóztak munka közben. A kedvező időjárás, az éjszakai és napközbeni fagyok hosszú idő után lehetővé tették a terepmunkát, így kihasználva az időjárás adta lehetőségeket, korábbi elégedett ügyfelünk máris kipróbálta bozótirtás közben legújabb Aardenburg gépét. 

 

A bozótvágás elengedhetetlen feladat minden ingatlan- vagy föld tulajdonos számára a kert és szántó gondozása érdekében. Ez időigényes és fizikailag megterhelő feladat, ezért fontos a megfelelő eszközök megléte a munkához. Az egyik ilyen eszköz az Aardenburg Alpha XL 1800 Hydro bozótvágó lehet. Ezzel a nagy teljesítményű géppel gyerekjáték a tereprendezés, így a legnehezebb munkákkal is könnyedén megbirkózik. Ebben a cikkben közelebbről megvizsgáljuk az Aardenburg Alpha XL 1800 Hydro-t, és azt, hogy mitől olyan nagyszerű eszköz a mezőgazdaságban dolgozók számára (is).

 

Az Aardenburg Alpha XL 1800 Hydro jellemzői és előnyei

 

Az Aardenburg Alpha XL 1800 Hydro egy erős és sokoldalú hidraulikus szárzúzó, amely alkalmas fű, nagyobb bokrok és bozótosok zúzására. 

 

Néhány fő jellemzője:

 

Hidraulikus hajtás: A hidraulikus hajtásrendszer egyenletes és érzékeny szabályozást biztosít a gép irányítása felett. Ez megkönnyíti a manőverezést szűk helyeken és akadályok körül.

 

Nagy teljesítményű motor: Az Alpha XL 1800 Hydro-t egy erős és megbízható motor hajtja, amely elegendő teljesítményt és sebességet biztosít a nehéz bozótvágási munkákhoz.

 

Vágási kapacitás: 180 centiméteres vágás szélességével az Alpha XL 1800 Hydro gyorsan és egyszerűen megtisztítja a nagyobb területeket a gyomoktól.

 

Tartós konstrukció: Az Alpha XL 1800 Hydro hidraulikus szárzúzó masszív és tartós vázzal rendelkezik, amelyet úgy terveztek, hogy a legkeményebb körülményeknek is ellenálljon.

 

Sokoldalú segítség a tereprendezésben!

 

Az Aardenburg Alpha XL 1800 Hydro egy kiváló szárzúzó, mellyel a fű, a gyom és kisebb bozótosok eltávolítása gyerekjáték. Erőteljes motorjával, hidraulikus hajtásrendszerével és strapabíró konstrukciójával tökéletes eszköz minden felhasználó számára, akiknek karban kell tartaniuk kertjüket, szántójukat, gyümölcsösüket. Akár profi, akár kevésbé szakértő, az Alpha XL Hydro 1800 biztosan megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a szárzúzási feladatokat, mely akár 200 és 220 centiméteres vágási szélességű kivitelben is elérhető.

 

Az Agrohof Kft. weboldalán számos eszköz közül választhatsz, melyeket mind a munka hasznos szolgálatára terveztek.

Írjon üzenetet!

close

Köszönjük szépen

...Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot...

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer | Hírek | Akciók | Új termékek

phone