hu logo close
Erdészet logo

Erdészet

chevron_right

Gyümölcs és zöldségtermesztés logo

Gyümölcs és zöldségtermesztés

chevron_right

Agrohof

Minden a mezőgazdasághoz ...

Budapest Party Zenekar a Gulyahajtáson!

#Gulyahajtás

Budapest Party Zenekar a Gulyahajtáson!

2024-06-13

Budapest Party Zenekar a Gulyahajtáson!

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a Gulyahajtás rendezvényen idén fellép a Budapest Party Zenekar is! A zenekar több évtizedes tapasztalattal rendelkezik, és számos sikeres rendezvényen léptek már fel. Legyen szó esküvőről, céges partiról, szilveszteri buliról, bálról vagy születésnapi eseményről, mindig a legmagasabb színvonalat hozzák.

Miért érdemes meghallgatni őket?

A Budapest Party Zenekar tagjai képzett zenészek, akik számára a zenélés nem csak munka, hanem hivatás. Hatalmas repertoárjukban mindenki megtalálhatja a kedvére valót, legyen az pop, rock, rock and roll, disco, latin, jazz, külföldi és magyar slágerek, vagy éppen örökzöldek.

Kik ők?

A zenekar három fős felállásban vállal fellépéseket, és bár Budapesten alakultak, az egész ország területén fellépnek. Az elmúlt években számtalan színvonalas rendezvényen, esküvőn, bálon, fesztiválon, folyami hajón, céges partyn, állófogadáson, szilveszteri bulin, sörfesztiválon, falu-napon, utcabálon és bulikon léptek fel nagy sikerrel. 

 

Mit várhatunk a fellépésüktől?

Garantáltan jó hangulatot és fergeteges zenét! A zenekar minden fellépésére a profi hozzáállás és a közönség igényeinek maximális kiszolgálása jellemző. Legyen Ön is részese ennek a különleges zenei élménynek a Gulyahajtás rendezvényen!

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és bulizzon velünk a Gulyahajtáson, ahol a Budapest Party Zenekar is gondoskodik majd a felejthetetlen hangulatról!

Találkozzunk a rendezvényen!

Írjon üzenetet!

close

Köszönjük szépen

...Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot...

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer | Hírek | Akciók | Új termékek

phone