hu logo chevron_right
hu logo close
Erdészet logo

Erdészet

chevron_right

Gyümölcs és zöldségtermesztés logo

Gyümölcs és zöldségtermesztés

chevron_right

Agrohof

Minden a mezőgazdasághoz ...

Ezek az agrár- és vidékfejlesztési támogatások várhatóak 2024-ben

#Cikkek

Ezek az agrár- és vidékfejlesztési támogatások várhatóak 2024-ben

2024-01-10

A Közös Agrárpolitika Stratégiai Tervnek (KAP) köszönhetően az idei évben jelentős támogatáshoz juthatnak a gazdák, melynek célja az élelmiszer-termelés fenntarthatóságának erősítése, a hazai gazdaság- és vidékfejlesztés támogatása, valamint a zöld gazdaság elterjedésének előremozdítása.

 

A 2024-es menetrend egyszerűsíti a tervezhetőséget és az eligazodást. A február az erdőgazdálkodási pályázatokra összpontosít, míg márciusban jelennek meg az első mezőgazdasági és élelmiszeripari beruházási pályázatok. Nyáron a generációváltást segítő felhívásokra, ősszel a vidékfejlesztési pályázatokra, télen pedig a precíziós gazdálkodást és technológia megújulást támogató beruházásokra lehet számítani.

 

Agrártámogatások 2024 menetrendje IDE kattintva érhető el. 

 

Az intézkedések kis-, közepes-, és nagy gazdaságokra is kiterjednek, lehetőséget teremtve a gazdaságok ellenálló képességének fejlesztésére, a termelési hatékonyság növelésére, valamint a több lábon állás elősegítésére.

 

Az Agrohof Kft. ahogyan a korábbi években is, úgy a 2024-es évben is ki tudja szolgálni a pályázók gazdaságának fejlesztését, legyen szó erdészeti vagy mezőgazdasági gépekről, nálunk minden megtalálható! A jól megválasztott és jó minőségű eszközök megkönnyítik a gazdák mindennapi munkáját, mely egy sikeres pályázat esetén óriási előrelépést jelenhet, akár az időgazdálkodás tekintetében is. 

 

Amennyiben a pályázat megírásához segítségre van szüksége, keressen minket bizalommal a 0656 770 010-es telefonszámon vagy az info@agrohof.com e-mail címen!

 

Az Agrohof Kft. weboldalán számos eszköz közül választhat, amelyeket mind a munka hasznos szolgálatára terveztek.

 

Forrás: https://kormany.hu/hirek/jovo-ev-elejen-indulnak-az-uj-agrar-es-videkfejlesztesi-palyazatok

Írjon üzenetet!

close

Köszönjük szépen

...Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot...

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer | Hírek | Akciók | Új termékek

phone