hu logo chevron_right
hu logo close
Erdészet logo

Erdészet

chevron_right

Gyümölcs és zöldségtermesztés logo

Gyümölcs és zöldségtermesztés

chevron_right

Agrohof

Minden a mezőgazdasághoz ...

Ismerje meg a Morellato termékeit! - Gépek traktorokhoz és kétkerekű traktorokhoz

#Cikkek

Ismerje meg a Morellato termékeit! - Gépek traktorokhoz és kétkerekű traktorokhoz

2023-11-16

Olasz partnerünk, a Meccanica Morellato több mint 35 éve gyárt mezőgazdasági gépeket a nemzetközi piac számára, melyek az Agrohofnál is megvásárolhatóak.

 

Kezdetben csak a mezőgazdasági gépek javításával és viszont eladásával foglalkoztak, az évek során új kompetenciák, infrastruktúra és gépberuházások járultak hozzá a cég növekedéséhez, mára a Morellato saját gyártmányú gépei kiemelkedő minőséget képviselnek a zöldfelületek kezelésében, karbantartásában. A gyártó elkötelezett a folyamatos fejlesztés mellett, különös tekintettel a hatékonyságra, az optimalizálásra és a termékeik tartósságára. Mérnökök, technikusok és szerelők magas minőségi szabványok mellett dolgoznak a kiváló, tartós végtermékért, így az ügyfelek elégedettségéért.

 

A Meccanica Morellato termékpalettája a teljesség igénye nélkül az alábbi feladatok gépesítésében tudnak segíteni Önnek: gréderezés, szárzúzás, mulcsozás, talajmarás, rendkezelés, gyomirtás, gyepszellőztetés vagy akár a körbálázás. Eszközeiket traktorokhoz, forgókotrókhoz, illetve 2 kerekű traktorokhoz gyártják.


További információkért látogassanak meg minket a honlapunkon, vagy személyesen Tiszaugon! 

Írjon üzenetet!

close

Köszönjük szépen

...Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot...

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer | Hírek | Akciók | Új termékek

phone