hu logo close
Erdészet logo

Erdészet

chevron_right

Gyümölcs és zöldségtermesztés logo

Gyümölcs és zöldségtermesztés

chevron_right

Agrohof

Minden a mezőgazdasághoz ...

Laci Betyár – A Gulyahajtás Szenzációja

#Gulyahajtás

Laci Betyár – A Gulyahajtás Szenzációja

2024-06-14

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a Gulyahajtás rendezvényen idén fellép a híres Szijártó László, művésznevén Laci Betyár. A jó LaciBetyár büszke arra, hogy Lesenceistvándról származik, és szenvedélye a betyárkodás, valamint a régi magyar nótákon nyugvó, fergeteges hangulatú mulatószene. Szenvedélye a lovak iránt már gyermekkorában elkezdődött, és ez az életforma később a filmes világba is eljuttatta. Laci Betyár olyan híres rendezők filmjeiben játszott lovas szerepet, mint Koltay Gábor, Jeles András, és Novák Emil. Büszkeséggel említi, hogy olyan nagy nevekkel dolgozhatott együtt, mint Törőcsik Mari, Zenthe Ferenc, és Eperjes Károly. Lovas tudására és jellegzetes betyár megjelenésére a filmes világ is felfigyelt, így számos produkcióban kapott szerepet.

Egyik legemlékezetesebb fellépése Székelyföldön volt, ahol 600 ezer ember tapsolta meg. A napba öltözött leány című rockopera előadása során Koltay Gábor rendezésében, Pitti Katalin, Vikidál Gyula, Varga Miklós és a Kormorán Zenekar társaságában állhatott színpadra. A hatalmas közönség előtt ötven székely zászlós lovas vezette fel a produkciót, majd Laci Betyár megjelent egy három négyzetméteres magyar zászlóval, betyár ruhában és befont hajjal. Megható pillanatként emlékszik vissza arra, amikor az előadás után idős asszonyok havasi gyopárt hoztak neki a Hargitáról, köszönetük jeléül. Ez az emlék különösen közel áll a szívéhez, hiszen a gyopár a székely hősök halhatatlanságát jelképezi, és a közönség szeretete örökre megmarad emlékezetében.

Mire számíthatunk a fellépésén?

Laci Betyár fellépése garantáltan felejthetetlen élményt nyújt majd. A műsorában megszólalnak a legismertebb betyárdalok, népdalok és vidám történetek, amelyek visszarepítenek minket a múltba, a magyar puszták világába. Az előadása alatt a közönség aktív részese lehet a programnak, hiszen Laci Betyár mindig bevonja a nézőket is a szórakozásba.

Laci Betyár és a Gulyahajtás

A Gulyahajtás rendezvény célja, hogy a régi magyar hagyományokat életben tartva szórakoztató és tartalmas kikapcsolódást nyújtson minden résztvevő számára. Laci Betyár fellépése tökéletesen illeszkedik ebbe a koncepcióba, hiszen az ő előadásai is a magyar népi kultúra és hagyományok ápolását szolgálják.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló alkalmat, és találkozzon személyesen is Laci Betyárral a Gulyahajtáson! Várjuk Önt szeretettel, hogy együtt ünnepelhessük a magyar hagyományokat és élvezhessük a kiváló programokat.

Találkozzunk a Gulyahajtáson!

Üdvözlettel, A Gulyahajtás Szervezői Csapata

Írjon üzenetet!

close

Köszönjük szépen

...Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot...

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer | Hírek | Akciók | Új termékek

phone