hu logo chevron_right
hu logo close
Erdészet logo

Erdészet

chevron_right

Gyümölcs és zöldségtermesztés logo

Gyümölcs és zöldségtermesztés

chevron_right

Agrohof

Minden a mezőgazdasághoz ...

Sikeres volt a Yanmar traktorok exkluzív bemutatója!

#Cikkek

Sikeres volt a Yanmar traktorok exkluzív bemutatója!

2024-03-12

A Yanmar traktorok magyarországi hivatalos importőre, az Agrohof Kft. büszkén jelenti be, hogy 2024. március 9-én, szombaton rendkívüli sikerrel zárult a Yanmar legújabb traktorainak exkluzív bemutatója Tiszaugon. A rendezvény egyedülálló lehetőséget kínált a mezőgazdasági szakma képviselőinek, hogy közelről ismerkedjenek meg a Yanmar legfrissebb innovációival, amelyek a hatékonyabb és fenntarthatóbb mezőgazdasági munkát hivatottak elősegíteni. Ezen kívül szerepet kaptak az Eurotrac és a Casella gyártó termékei is.

 

Az eseményen készült képeink ide kattintva érhetőek el.

 

Az esemény során a résztvevők betekintést nyerhettek a Yanmar európai piacra szánt jelenleg kapható géppalettájába. Dobák István, az Agrohof Kft. képviselője, kiemelte: "A Yanmar több mint egy évszázada áll a minőségi gépek gyártásának élvonalában, a kezdetek óta családi vállalkozásként működve. Büszkén állíthatjuk, hogy a Yanmar traktorok minden szempontból megfelelnek a megbízhatóság és a prémium minőség iránti elvárásoknak."

 

A rendezvényen tiszteletét tette Ms Shinoda Chifuyu, a Magyarországi Japán Nagykövetség Gazdasági Osztály Vezetője, Gáspár Ferenc, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara - Bács-Kiskun Vármegyei elnöke, valamint Madari Márton, Tiszaug alpolgármestere is, akik beszédeikben hangsúlyozták a mezőgazdasági innováció és a helyi gazdaságfejlesztés fontosságát.

 

A látogatók megismerkedhettek a Yanmar traktorok széles kínálatával, amelyek 22-től 60 lóerőig terjedő teljesítménytartományban érhetőek el, hidrosztatikus hajtással és mechanikus váltóval, bukókerettel vagy fülkével is felszerelve. Az Agrohof Kft. kiemelte a Yanmar által biztosított egyedi lehetőséget, amely lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy a traktorokhoz kínált opciókat egyénileg válogassák össze.

 

Az esemény során külön hangsúlyt kapott a Yanmar elkötelezettsége a minőség és a megbízhatóság iránt, amit a gyártó 5 év teljeskörű garanciájával is alátámaszt, valamint a kiemelkedően jó 2,5% THM-es finanszírozási konstrukció is. A rendezvény sikeres lebonyolítása hozzájárult ahhoz, hogy a Yanmar traktorok még szélesebb körben váljon ismertté a magyar és a nemzetközi mezőgazdasági közösségben.

 

Az Agrohof Kft. köszönetet mond minden résztvevőnek és előadónak, akik hozzájárultak ennek az emlékezetes eseménynek a sikeréhez.

 

További információért kérjük, forduljon:

 

www.agrohof.hu

Agrohof Kft.

Cím: 6064 Tiszaug, Bokros tanya 16.

Email: ertekesites@agrohof.com

Telefon: +36 56 770 010

Írjon üzenetet!

close

Köszönjük szépen

...Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot...

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer | Hírek | Akciók | Új termékek

phone