hu logo chevron_right
hu logo close
Erdészet logo

Erdészet

chevron_right

Gyümölcs és zöldségtermesztés logo

Gyümölcs és zöldségtermesztés

chevron_right

Agrohof

Minden a mezőgazdasághoz ...

Széleskörű alkatrész választék és személyre szabott megoldások az Agrohof-nál

#Cikkek

Széleskörű alkatrész választék és személyre szabott megoldások az Agrohof-nál

2023-11-08

Akik mezőgazdasági gépeikhez keresnek alkatrészeket, azokat az Agrohof online áruház egyre növekvő alkatrész választéka és igényre szabott megoldásai várják.

 

Webshopunkban részletes leírások és képek találhatók minden termékről, így könnyű összehasonlítani és kiválasztani a megfelelő alkatrészt.

 

A kínálatban a saját márkás alkatrészeken kívül, mint az Aardenburg, Procomas, Boxer, Belafer és Selmar gyártók, egyéb alkatrészeket is forgalmazunk, illetve be tudunk szerezni. Így, ha olyan alkatrészt keres, amit nem talál az oldalon, lépjen kapcsolatba értékesítő kollégáinkkal, akik segítenek megtalálni a szükséges alkatrészt. Readásul azokat kényelmesen, otthonába szállítjuk!

 

 

Online webáruházunk biztonságos fizetési rendszerrel rendelkezik, így a tranzakció során garantáltan védettek az adatai.

 

Az Agrohof azon cégek közé tartozik, ami arra törekszik, hogy a mezőgazdasági gépek tulajdonosai számára könnyűvé és kényelmessé tegye az alkatrészek beszerzését, azért, hogy a gépeik mindig a legjobb állapotban legyenek.

 

A webshop ügyfélszolgálata mindig rendelkezésére áll, hogy válaszoljon kérdéseire és segítsen az online vásárlás folyamatában. Hívja a 06/56 770 010-es számot vagy küldjön üzenetet az info@agrohof.com email címre.

Írjon üzenetet!

close

Köszönjük szépen

...Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot...

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer | Hírek | Akciók | Új termékek

phone