hu logo chevron_right
hu logo close
Erdészet logo

Erdészet

chevron_right

Gyümölcs és zöldségtermesztés logo

Gyümölcs és zöldségtermesztés

chevron_right

Agrohof

Minden a mezőgazdasághoz ...

Erdészeti eszközök a legnehezebb körülmények között is

#Cikkek

Erdészeti eszközök a legnehezebb körülmények között is

2023-10-24

Az erdészeti eszközök műszaki fejlesztése és gyakorlati alkalmazása elengedhetetlen a korszerű és fenntartható erdőgazdálkodáshoz, a tűzifa kezeléshez és készítéshez. Rönkfogók, rönkhasítók, rönkmarók, faaprítók, erdészeti szárzúzók és egyéb gépek, amelyekre az erdőgazdálkodás során szükség lehet. A teljesség igénye nélkül, szeretnénk bemutatni néhány olyan gépet, melyek a legnehezebb körülmények között is kiváló munkát végeznek.

Ilyen az olasz gyártmányú Ceccato Olindo SPLE13TLT elektromos fahasító. 13 tonna hasítóerőt képes kifejteni, kiemelkedően erős hasítóéllel és megerősített munkafelülettel, aminek köszönhetően akár 1100 vagy 510 mm hosszúságú farönkök is széthasíthatóak. Hosszanti oldalon történő hasítás, a hidraulikus rendszer az elektromotorral együttműködve garantálja a gyors és hatékony munkát.

 

https://agrohof.hu/termek/sple13tlt-elektromos-fahasito-13-t-hasitoerovel-400-v

 

Az Aardenburg Lignum M 120 kardán hajtású faaprítót intenzív használatra tervezték. Vágási átmérője 12-14 cm, hidraulikusan vezérelt fa behúzással rendelkezik, ideális választás az összes nyesedék használható mulccsá történő aprításához. Tökéletesen kompatibilis a traktorok széles választékával. 

 

https://agrohof.hu/termek/lignum-m-120-kardan-hajtasu-faaprito-max12-cm
 

 

Kiváló választás lehet az erdő és legelő karbantartási munkálatokban az Aardenburg Delta XL 2000 2 m-es erdészeti szárzúzója. Rendkívül masszív és erős gép. Zúzási átmérője maximum 15-20 cm, 360°-ban a tengelyen elforgó kalapácsokkal rendelkezik, a döntőkeret pedig megakadályozza a zúzó és a traktor károsodását a nagy cserjéktől, bokroktól és segít a lezúzandó fák kidöntésében.

 

https://agrohof.hu/termek/delta-xl-2000-2-meteres-erdeszeti-szarzuzo

 

Az Aardenburg Morsum X470 kotrógépekre és rakodóra szerelhető rönkmarója kiváló minőségű anyagból készült, kovácsolt keményfém fogai a legkeményebb fából lévő tuskóval is könnyedén megbírkózik. Hidraulikus meghajtásának és dugattyús hidromotorjának köszönhetően nagy erőkifejtésre képes. Kialakitásából adódóan a kis kotrógépektől egészen a nagyokig felszerelhető, továbbá a kotrógéppel pedig a nehezen hozzférhető helyekre is benyúlhatunk vele, oldalkarjánka köszönhetően pedig még a tuskó kifordítása is lehetséges. 

 

https://agrohof.hu/termek/morsum-x470-forgokotrora-szerelheto-ronkmaro-47-cm-es-marofejjel

 

Az erdészeknek, akiknek kihívást jelentő nehéz erdei körülmények között kell dolgozniuk, széles körben bevethető az Aardenburg Robina M 4300 erdészeti csörlő, ami ideális olyan helyeken, ahol a traktorral való manőverezés nehézkes. A 4,3 tonnás csörlő használata roppant egyszerű, akár a gépkezelő által egyszemélyben elvégezhető. A kivágott faanyag biztonságos szállítása és vonszolása a munkaterületről az elszállítás és feldolgozás helyére minimális fizikai igénybevétellel megoldható az Aardenburg Robinia 4300 típusú géppel. 

 

https://agrohof.hu/termek/robinia-m-4300-erdeszeti-csorlo-kardanhajtasu

 

További erdészeti termékekeink >>>

 

Ezek és számos más termék megtalálható az Agrohof webshopjában. Az általunk forgalmazott valamennyi termékekre jellemző a kimagasló teljesítmény, valamint a korszerű konstrukció. Válassza ki az önnek megfelelő terméket kínálatunkból, vagy kérje kollégáink segítségét!

Írjon üzenetet!

close

Köszönjük szépen

...Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot...

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer | Hírek | Akciók | Új termékek

phone